پیتزا ناپولی به سه نوع مختلف تقسیم می شود به نام  های پیتزای مارینارا که حاوی گوجه فرنگی ، سیر، آویشن و روغن زیتون خالص است و پیتزای مارگاریتا که ترکیبات آن شامل گوجه فرنگی ، ورقه های پنیر موزارلا، ریحان و روغن زیتون خالص تهرو یه می شود و پیتزای مارگاریتای ویژه حاوی گوجه فرنگی ، پنیر موزارلای کامپانیایی(منطقه ای در جنوب ایتالیا که مرکز آن ناپل است)، ریحان و روغن زیتون خالص فراوان است ما در این مقاله شما با طرز تهیه پیتزا ناپولی خوشمزه و لذیذ آشنا می کنیم.

روش اول برای تهیه پیتزا ناپولی

مواد لازم پیتزا ناپولی برای چهار نفر

  • یک بسته پنیر موزارلای پانصد گرمی تی . اس .تی
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • نصف قاشق غذاخوری پودر ریحان خشک
  • نصف قاشق غذا خوری آویشن خرد شده
  • پنجاه گرم پنیر رنده پارمسان
  • صد گرم زیتون بدون هسته
  • یک عدد فلفل دلمه ای کوچک
  • چهار حبه سیر رنده شده
  • یک عدد پیاز کوچک
  • چهار عدد فارچ بزرگ
  • چهار قاشق غذاخوری سر پر سس کچاب
  • یک قاشق غذا خوری سس پستو
  • یک بسته خمیر پیتزای ایتالیایی
  • دویست گرم ژامبون مرغ

پختن پیتزای ایتالیایی

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها